Trailer voor tv-serie ‘Evil’ met hoofdrol voor Katja Herbers

Als iemand tegen je zou zeggen: “ik ben de duivel”, wat is dan je eerste reactie? Ik gok dat 95% of meer, zal denken dat die persoon een flinke psychische stoornis heeft. Maar is dat wel altijd zo? Hoe weten we dat die persoon niet bezeten is? Hoe zien we het verschil tussen een psychische stoornis of een echte bezetenheid?

In de serie Evil wordt de sceptische forensische psycholoog Kristen Boucard (onze eigen Hollandse Katja Herbers) gevraagd om een verdachte te onderzoeken die beweert bezeten te zijn. Vanwege het spirituele karakter van de zaak ontmoet ze David Acosta (Mike Colter), een priester in opleiding en tevens een timmerman. David onderzoekt voor de kerk zaken waarbij het occulte een hoofdrol speelt. Er ontstaat een samenwerking tussen de twee als David aan Kristen vraagt om te helpen onderscheid te maken tussen een psychische stoornis en een daadwerkelijke bezetenheid.

Watch CBS' Evil Trailer

Op basis van de trailer, heeft de serie wat weg van de X-Files. Daarin zit ook een sceptische FBI-agent met een medische achtergrond (Scully) en een FBI-agent die sterk gelooft in het paranormale (Mulder). Evil lijkt mij een geweldig serie, zeker iets voor de fans van het occulte genre.

De serie gaat 26 september 2019 in Amerika (CBS) in première. Of de serie in Nederland wordt uitgezonden is niet bekend.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

5 gedachten over “Trailer voor tv-serie ‘Evil’ met hoofdrol voor Katja Herbers”

  1. De eerste aflevering was aardig, maar niet meer dan dat. Bij een serie moeten karakters een beetje “tot leven komen”. Zo is mij nog onduidelijk wat voor een rol Ben Shroff nu eigenlijk speelt. Daarom ga ik zeker nog wat meer afleveringen kijken voordat ik echt een oordeel kan geven. Voor nu vind ik het nog niet echt vernieuwend of heel spannend. Maar wat niet is, kan nog komen 😉

    Beantwoorden
  2. Er is een trailer voor seizoen 3:

    Click here to display content from YouTube.
    Learn more in YouTube’s privacy policy.

    Beantwoorden

Plaats een reactie