Trailer voor serie NOS4A2, gebaseerd op boek van Joe Hill


Schrijver Joe Hill verwierf een schare fans door de comicreeks Locke & Key, kreeg wereldwijde aandacht door de verfilming van zijn boek Horns en binnenkort verschijnt er bij het Amerikaanse AMC een tv-serie van het boek NOS4A4. Het boek verscheen in 2013 in het Nederlands als Nosferatu.

NOS4A2 is het kenteken van een heel slechte auto, bestuurd door een heel slechte man: de 140-jarige Charles Manx. Charlie houdt zoveel van kinderen, dat hij ze meeneemt naar een plek die hij Kerstland noemt, ‘waar het verboden is ongelukkig te zijn!’ Er is nog nooit een kind teruggekomen, behalve één meisje, Victoria McQueen.
Dat was echter lang geleden. En het enige meisje dat ooit aan Charlies ongebreidelde gruwel is ontkomen, is nu volwassen en probeert hem wanhopig te vergeten.
Maar Charlie Manx denkt nog steeds aan de bijzondere Victoria. En nu ronkt hij weer rond in zijn NOS4A2, op jacht En hij zal pas stoppen als hij wraak heeft genomen. Hij is op zoek naar iets heel bijzonders, iets wat Victoria nooit zal kunnen vervangen. Het gevolg is een strijd op leven en dood…

Op 2 juni zal in Amerika de eerste aflevering van de serie NOS4A4 worden uitgezonden. Op dit moment is nog niet bekend of de serie ook in Nederland te zien zal zijn, nu de tv-zender AMC hier is verdwenen.
Eerder plaatsten we al een flink aantal foto’s van de serie, nu is er ook de officiële trailer:

NOS4A2 Official Trailer - WonderCon 2019

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie