Trailer voor DC’s serie ‘Swamp Thing’


Nee, dit is geen advertentie voor een-of-andere milieubeweging, dit is een aankondiging voor de nieuwe tv-serie Swamp Thing. Wel is het karakter al sinds zijn eerste verschijning in 1971 subtiel kritisch, verdedigt zijn moeras en in het algemeen ook het milieu. Naast verschillende comicreeksen verschenen er eind vorige eeuw ook twee bioscoopfilms, een paar tv-series, diverse games en een animatieserie van Swamp Thing.
Dit jaar volgt dus de nieuwe serie met in de hoofdrollen Derek Mears, Jennifer Beals, Virginia Madsen, Ian Ziering, Will Patton, Andy Bean, Crystal Reed, Kevin Durand, Henderson Wade, Jeryl Prescott en Maria Sten.

CDC-onderzoeker Abby Arcane keert terug naar haar ouderlijk huis in Houma, Louisiana. Daar onderzoekt ze een dodelijk moerasvirus en ontwikkelt ze een bijzondere band met de wetenschapper Alec Holland. Helaas verongelukt hij, en zet ze het onderzoek alleen voort. Terwijl andere partijen zich het waardevolle moeras willen toe-eigenen, ontdekt Abby een geheim dat gruwelijk en wonderbaarlijk is.

Swamp Thing | Teaser | DC Universe | The Ultimate Membership

De serie Swamp Thing zal 10 afleveringen bevatten en is vanaf 31 mei te zien op de nieuwe streamingdienst DC Universe waar ook programma’s zijn te zien als Doom Patron, Harley Quinn, Superman en andere titels uit de DC Comics. Mocht je nu denken “Tof, dan ga ik die serie kijken op de DC Universe streamingservice”, helaas krijg je de melding: sorry, this service is only available in the us. we’ll announce when it is available in your region.. Het is dus afwachting wanneer de Swamp Thing-serie in de Benelux te zien zal zijn.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Trailer voor DC’s serie ‘Swamp Thing’”

  1. Ik hoop dat DC universe snel naar Nederland komt. Ben echt heel benieuwd naar deze serie. Ook de andere titels ben ik wel benieuwd naar. En als DC universe niet naar NL komt hoop ik dat ze alsnog een alternatief gaan bieden voor hier. Anders via Bluray of DVD.

    Beantwoorden

Plaats een reactie