Trailer voor actie-horror ‘Shadow in the Cloud’

Ergens in de zomer gaan de bioscopen weer open en dan zullen we zeker kunnen gaan genieten van weer een flink aantal films. Zo staat bijvoorbeeld ook Shadow in the Cloud op de planning. Volgens de beschrijving van deze film in de genres actie, horror en oorlog.

De cast bestaat uit Chloë Grace Moretz, Taylor John Smith, Beulah Koale, Nick Robinson en Callan Mulvey. Het script en regie zijn in handen van Roseanne Liang. Wat is het plot?

Badass-chick Maude (Chloë Grace Moretz) bluft zich tijdens een geheime missie een bommenwerper in tijdens WOII. Als enige vrouw moet ze zich niet alleen verweren tegen de achterdochtige en seksistische bemanning, maar ook tegen een mysterieuze vijand. Is het de Japanse vloot of een duister wezen? En wat wordt er vervoerd in het ruim? Het duurt niet lang voor de hel losbreekt en Maude alles moet doen om te overleven.

Shadow in the Cloud (HD trailer, Roseanne Liang, 2020)

Aan het begin wilde ik de trailer bijna uitzetten, maar naar het eind toe klinkt dit toch wel als een geinige film. Wat denken jullie?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Trailer voor actie-horror ‘Shadow in the Cloud’”

 1. Trailer was wel oké
  Maar de film…..
  Bedroevend slecht
  Totaal over de top in een poging een feministisch verhaal neer te zetten.
  Bemanning is zo over the top seksistisch dat het ongeloofwaardig is.
  Actie is zo absurd dat het voor geen enkele doelgroep geloofwaardig kan zijn. En dan het einde ….. een geforceerde poging om de vrouw op een podium te krijgen.
  Ripley dat was pas een held!

  Beantwoorden

Plaats een reactie