Trailer Sharknado 3 toont heerlijke chaos

David Hasselhoff as Gilbert Shepard“Kijk jij al uit naar de derde Sharknado? Deze zomer belooft heter dan ooit te worden en op 23 juli wilder dan ooit, met de première van Sharknado 3: Oh Hell No! op Syfy. En wie beter dan David Hasselhoff om je alvast warm te krijgen voor deze zinderende film?!”
Dus eerst The Hoff en daaronder de trailer.

SHARKNADO 3: Even Sharks can't hassle The Hoff

Sharknado 3 zal een massavernietiging in Washington D.C. veroorzaken, voordat hij verder schade zal aanrichten langs de oostkust en Florida. Ian Ziering schittert wederom in de rol van Fin samen met Tara Reid in de rol van April en Cassie Scerbo als Nova. David Hasselhoff vergezelt de cast als Fin’s vader, Gil en Bo Derek speelt de rol van April’s moeder, May. Ryan Newman speelt de rol van April en Fin’s dochter, Claudia Shepard en Jack Griffo neemt de rol van Claudia’s vriend, Billy, op zich.

Gastrollen zijn er onder andere voor Mark Cuban als de President van de Verenigde Staten en Ann Coulter in de rol van Vicepresident. Michele Bachmann speelt zichzelf in Sharknado 3 en Jerry Springer vervult de rol van Mr White, een manische toerist. Tom Compton, speler van de Washington Redskins is te zien als verslaggever; *NSYNC zanger Chris Kirkpatrick speelt de rol van badmeester en Chris Jericho speelt tot slot de rol van Bruce, de achtbaanmedewerker.

Sharknado 3: Oh Hell No! Official Extended Trailer (2015) - Sci-Fi Action Comedy HD

Sharknado 3: Oh Hell No!, 23 juli om 23:00 uur op Syfy.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie