Langverwachte Sharkula krijgt trailer en releasedatum

sharkula
Hoe Dracula deze haai ooit heeft kunnen bijten is mij een raadsel

Ha! Weet je nog dat ik vorige week berichtte over die fantastische b-film Amityville in Space? Die film is gemaakt door Mark Polonia en deze beste meneer is ook verantwoordelijk voor nog meer prachtigs, waaronder de haaien-vampierfilm Sharkula. Deze film van Wild Eye Releasing staat gepland voor 7 juni van dit jaar en ik heb een trailer voor je.

Sharkula draait zoals je misschien wellicht een klein beetje zou kunnen vermoeden om vampierhaaien. De vloek van Graaf Dracula leeft voort op open zee, waar het krioelt van de haaien. Deze vampierhaaien hebben het voorzien op toeristen en moeten kost wat kost tot een halt worden geroepen. De wilde en gekke klopjacht op deze afschuwelijke monsters loopt natuurlijk uit op vreselijk bloedvergieten, daar kun je jouw hoektanden op inzetten.

In Sharkula spelen Kyle Rappaport als Renfield en Jeff Kirkendall als Graaf Dracula. Polonia heeft nog meer haaienfilms op zijn naam, waaronder Sharkenstein, Noah´s Shark en Amityville Island, maar hij is toch het meest bekend van zijn film Splatter Farm uit 1987. Zie hieronder de trailer en geniet.

SHARKULA Trailer (2022) Vampire Shark Comedy

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

5 gedachten over “Langverwachte Sharkula krijgt trailer en releasedatum”

  1. Hahaha, ik ga toch eens op zoek naar wat werk van Mark Polonia. Zou er ook wat van op schijf beschikbaar zijn?
    Ik hou enorm van dit soort Z garnituur films. Heerlijke onzin. Vreselijke effecten, vreselijk acteerwerk, maar meestal spat het enthousiasme en de creativiteit er vanaf. SciFi had toentertijd ook veel van dit soort films. Two headed Sharks, Sharktopus en dat soort films. En natuurlijk Sharknado 1 t/m 50. Altijd lachen.

    Beantwoorden

Plaats een reactie