Franse slasher ‘The Deep House’ dompelt je onder in een onderwater spookhuis

Van de makers van Leatherface en het gewelddadige L’interterieur komt eind juni The Deep House: een film die je meeneemt naar een spookachtig huis op de bodem van een meer, waar 2 duikers op een verschrikkelijke manier achter de gruwelen komen die daar gebeurden. Of gebeuren?

THE DEEP HOUSE International Trailer (2021) Camille Rowe, Thriller Movie

The Deep House is geregisseerd door het duo Alexandre Bustillo en Julien Maury. In deze film doen 2 duikers, Tina (Camille Rowe) en Ben (James Jagger), een waanzinnige vondst op de bodem van een uitgestrekt meer: een verzonken huis waar zelfs nog meubilair in staat. Gaandeweg komen ze erachter dat het huis het toneel is geweest van gruwelijke misdaden. Blijdschap over hun vondst verandert in afgrijzen, wanneer ze vast komen te zitten in het spookachtige huis- en ze niet alleen blijken te zijn daarbeneden, terwijl hun zuurstof op begint te raken.. Een voorproefje van wat de onfortuinlijke duikers vinden op de bodem van het meer vind je hieronder:

The Deep House komt op 30 juni uit in thuishonk Frankrijk. Hopelijk kunnen wij ook in Nederland snel genieten van deze slasher meets spookhuis in de diepte!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie