Nieuwe game van Silent Hill bedenker aangekondigd: Slitterhead

slitterhead

De Game Awards was gisteravond waarin zoals de titel al aangeeft, prijzen worden uitgerekend aan spellen. Een van de winnaars was Resident Evil 4 VR (voor beste VR game). Hier kan je alles nog eens rustig terugkijken als je wilt, of voor een sneller resultaat kan je ook Googlen naar de gelukkigen. Er zijn niet alleen prijzen die uitgereikt worden, de show is ook doorspekt met gloednieuwe trailers. Wij zitten er bovenop, dus hou de site in de gaten voor heet gamenieuws vers van de pers!

Zo ook deze trailer. Ik had hier nog helemaal niet van gehoord, maar Keiichiro Toyama (dé bedenker van Silent Hill) heeft een nieuw team samengesteld genaamd Bokeh Game Studio waar ze een spel mee aan het maken zijn. Dit spel heet Slitterhead. In de trailer, die zich af lijkt te spelen in Japan, zien we mensen die plotseling door een groene gloed beginnen te muteren in vreselijke, skelet-achtige monsters. Je ziet ook iemand met een motorhelm op die de monsters in twee delen hakt, kan me zomaar voorstellen dat wij dat als spelers zijn. Het is dus wel een heel ander soort spel dan Silent Hill, het leunt meer op de actie dan op de psychologische horror. Verder is er nog weinig over bekend, maar reken maar dat ik deze voor je in de gaten ga houden, dit ziet er super vet uit! Check de trailer hieronder.

Slitterhead - Reveal Trailer The Game Awards 2021 [HD 1080P]

Sander van den Berg

ICT-er bij de overheid. Gamefan met een gamezolder en zelfgebouwde arcadekast om het te bewijzen. Loopt regelmatig hard. Kom ook eens een kijkje nemen op mijn Twitch kanaal voor wat fun en games! Website: http://www.twitch.tv/sandroid75

Plaats een reactie

Blijf op de hoogte


Of volg ons op twitter, facebook, steam en via rss.