Trailer Slotherhouse – Een luiaard richt een slachtveld aan

Drievingerige luiaards zijn trage boombewoners in de bosgebieden van Latijns-Amerika, van Honduras tot Argentinië. Ze zich voeden met bladeren, knoppen en twijgen. Eens per week komen ze uit de boom om te schijten. Maar als je een luiaard meeneemt als mascotte naar een studentenvereniging wordt het een gevaarlijke killer, tenminste dat belooft horrorfilm Slotherhouse.

Het is het laatste jaar van de universiteit voor Emily Young en voor de allereerste keer houdt studentenvereniging Sigma Lambda Theta verkiezingen voor wie president wordt. Emily Young wil een geweldig jaar hebben en realiseert zich dat ze misschien wel de beste optie is voor haar dispuut. Terwijl ze aan haar campagne begint, vindt ze een schattige luiaard die haar hart steelt en al snel beseft ze dat ze misschien wel de harten en stemmen van haar studentenverenigingszusters kan stelen. Maar wanneer de lichamen zich langzaam beginnen op te stapelen in het Sigma Lambda Theta-huis, beseffen Emily en haar dispuutgenoten dat de doden worden veroorzaakt door hun nieuwe huismascotte, de knuffelige luiaard Alpha. Zullen Emily en haar zussen levenslang uit het huis ontsnappen? Of is deze doodsluiaard met 3 vlijmscherpe klauwen te snel voor ze?

Slotherhause is in Belgrado, Servië opgenomen en gaat eind deze maand in Amerika in première. Of we deze horrorkomedie van regisseur Matthew Goodhue binnenkort in Nederland kunnen zien, houden we in de gaten.

Wat vind jij van de trailer?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Trailer Slotherhouse – Een luiaard richt een slachtveld aan”

Plaats een reactie