Trailer: Spawn komt naar Mortal Kombat 11

Hell Yeah! Er komt na een ruime maand stilte eindelijk weer nieuw, vers bloed naar Mortal Kombat 11. Na de Joker die eind vorige maand toegevoegd werd, is het nu de beurt aan niemand minder dan Spawn. Die kennen we natuurlijk allemaal van de strips van Todd McFarlane. De marinier die het op een akkoordje gooit met de Duivel, nadat hij gruwelijk is verbrand door zijn baas. Prachtig voer voor het Mortal Kombat-universum.

Spawn is de laatste toevoeging aan de Kombat Pack, de officiële DLC met alle nieuwe vechters. Deze Pack bevat de volgende luitjes:

  • Shang Tsung [nu beschikbaar]
  • Nightwolf [nu beschikbaar]
  • Terminator T-800 [nu beschikbaar]
  • Sindel [nu beschikbaar]
  • Joker [nu beschikbaar]
  • Spawn [17 maart 2020]

Om dit te vieren is er een aankondigingstrailer vrijgegeven, hier kan je goed zien wat hij allemaal in zijn mars heeft. En het ziet er weer super vet uit, de fatality is lekker bruut en over-the-top. Als je de Pack koopt, krijg je een week eerder toegang tot de nieuwe vechters en een zooi nieuwe skins en gear. Speel jij het nog en zo ja op welk systeem: PS4, Xbox One of de PC? Ik speel het nog regelmatig op de Playstation; als je eens een potje wil doen, laat het weten in de comments.

Mortal Kombat 11 - Spawn trailer (NL)

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x