Eerste trailers voor monsterlijke film Spiders 3D

De grootste spin, die wij kunnen tegen komen, zal niet groter zijn dan +/- 28 centimeter (Heteropoda Maxima, Red.). Zelfs de grootste held zal wel even schrikken, wanneer dit exemplaar in je slaapkamer rondwandelt. Fascinerend genoeg valt deze spin niet, zoals je zou verwachten onder de vogelspinachtigen. In onze omgeving krijgen wij toch vooral te maken met de huisspin, die ongeveer 10 cm is. Wanneer je al schrikt van dit beestje, adviseren wij je om niet verder te lezen. Want de bovenstaande spinnen zijn niets vergeleken bij de exemplaren, die rondlopen in de onderstaande film.

Op het Los Angeles 3D filmfestival is namelijk de eerste trailer van ‘Spiders 3D’ gepresenteerd. Een korte inhoud:

‘Na een crash van een Russisch ruimtestation op een metrotunnel in Manhattan, wordt er in het wrak een nieuw soort spin ontdekt. Deze spinnensoort muteert zich, wat resulteert in monsterlijk grote spinnen. Aan een metrowerknemer de taak om zijn familie en zelfs heel New York te redden van totale vernietiging.

‘Spiders 3D’ wordt geregisseerd door Tibor Takacs (‘Madman’, ‘The Gate). Takacs schrijft het script samen met Joseph Farruggia. Boaz Davidson en Israel Ringer nemen de productie voor hun rekening. Daarbij zijn er ook al een aantal acteur bekend, die een rol in de film gaan spelen: Patrick Muldoon (‘Stigmata’), Christa Campbell (‘The Mechanic’), William Hope (‘Aliens’, ‘Dark Shadows’), Pete Lee Wilson (‘Blade II’), Jon Mack (‘Saw IV’) en Sydney Sweeny (‘The Ward’).

De releasedatum van deze film is helaas nog niet bekend. Wel heeft de film op het bovengenoemde festival al een award in de wacht gesleept voor ‘Best native 3D feature film (not-animated)’. Takacs zelf krijgt een award voor beste regisseur. Collega scriptschrijver Farrugia zegt hier het volgende over: ‘Het is geweldig om erkend te worden door onze collega’s, omdat naar mijn idee, 3D een geweldig medium is om mee te werken als verhalenverteller. Hopelijk is Spider 3D de monsterfilm, waar fans nog jaren van genieten’.

Spiders 3D- "Taxi Flip" Clip

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
10 jaren geleden

CGI ziet er niet al te goed uit, dus als de halve film daarmee gevuld is, hoef ik ‘m niet te zien.

Frank Mulder
10 jaren geleden
Antwoord aan  Sjors

Ach, als het allemaal make-up zou zijn… zou het ook niets mooi zijn. Maar ongetwijfeld wel heerlijk fout. 🙂

S.
S.
10 jaren geleden
Antwoord aan  Frank Mulder

“Echte” beesten zijn zowiezo altijd beter dan cgi. Hoe knullig het er ook uit kan zien.

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x