“Atone For Your Sins” – trailer voor nonnen-horror ‘St. Agatha’

St. Agatha, de nieuwe horrorfilm van  Darren Lynn Bousman (regisseur van Saw 2, 3, 4 en Repo! The Genetic Opera )  heeft een trailer en poster!

Deze duistere horrorfilm speelt zich af in een klooster op het Amerikaanse platteland van de jaren 50. De jonge oplichtster Mary klopt daar aan wanneer ze ongehuwd zwanger is. De aanstaande moeder wordt liefdevol opgevangen door de nonnen, die haar onderdak en warmte geven. Maar Mary komt er al snel achter dat zij en haar ongeboren kind een hoge prijs moeten betalen voor deze gastvrijheid.

De cast bestaat uit: Sabrina Kern, Carolyn Hennesy, Courtney Halverson, Lindsay Seim, Hannah Fierman, Trin Miller, Seth Michaels, en Justin Miles. Er is verder nog niets bekend over een releasedatum in Nederland. Naar verwachting zal dit ergens in 2019 zijn.

Janita van Leeuwen

Auteur bij De Nachtvlinders. In het dagelijks leven HBO Verpleegkundige. Getrouwd en moeder van twee dochters. Heeft naast horror ook hobby´s zoals bordspellen, lezen, naar de bios gaan, gamen en verzamelen.

Plaats een reactie