Help, mijn papa is een vampier…

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=LliR_5EGUqM?rel=0&w=620&h=379]

stake landDe bovenstaande video is een viral van de horrorfilm Stake Land, de tweede film van Jim Mickle en Nick Damici. De film werd vorig jaar gepresenteerd op het Toronto International Film Festival en won daar de publieksprijs. Inmiddels is er een distributeur gevonden en de film zal volgende week in Amerika te zien zijn via VOD. In Nederland zal de film op het Imagine AFFF worden vertoond.

Vampiers hebben de mensheid grotendeels uitgeroeid. De beschaving is ingestort. Verlaten snelwegen, autowrakken, vuur… Iedere nacht brengt nieuwe gevaren. De jonge Martin wordt onder de hoede genomen van ‘Mister’, een eenzame vampierdoder. Samen zoeken ze de weg naar ‘New Eden’, een veilige zone in Canada. Maar daarvoor moeten ze dwars door de desolate resten van Amerika en proberen te overleven tussen de bloeddorstige monsters en de minstens zo gevaarlijke aanhangers van een religieuze sekte. Welcome to Stake Land, kid…

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
5 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Ik vind de viral wel gaaf en het idee ook, maar de trailer niet echt. Misschien een beetje te low budget voor mijn smaak.

Jeroen
Jeroen
12 jaren geleden

Ook even wennen aan vampiers in het daglicht.
Ben het met jullie eens, ziet er een beetje ‘goedkoop uit’. Zelfs de filmposter…

Gorgal
Gorgal
12 jaren geleden

Liever een goed verhaal dat er an sich ‘goedkoop’ uitziet, dan een duur uitziende film dat voor geen meter boeit.

Gorgal
Gorgal
12 jaren geleden

Had eerst even de trailer moeten bekijken, want wat is daar in hemelsnaam ‘goedkoop’ aan. Of bedoelen jullie eigenlijk de viral? Die is natuurlijk opzettelijk zo gefilmd, met een goedkope handycam.

5
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x