Help, mijn papa is een vampier…

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=LliR_5EGUqM?rel=0&w=620&h=379]

stake landDe bovenstaande video is een viral van de horrorfilm Stake Land, de tweede film van Jim Mickle en Nick Damici. De film werd vorig jaar gepresenteerd op het Toronto International Film Festival en won daar de publieksprijs. Inmiddels is er een distributeur gevonden en de film zal volgende week in Amerika te zien zijn via VOD. In Nederland zal de film op het Imagine AFFF worden vertoond.

Vampiers hebben de mensheid grotendeels uitgeroeid. De beschaving is ingestort. Verlaten snelwegen, autowrakken, vuur… Iedere nacht brengt nieuwe gevaren. De jonge Martin wordt onder de hoede genomen van ‘Mister’, een eenzame vampierdoder. Samen zoeken ze de weg naar ‘New Eden’, een veilige zone in Canada. Maar daarvoor moeten ze dwars door de desolate resten van Amerika en proberen te overleven tussen de bloeddorstige monsters en de minstens zo gevaarlijke aanhangers van een religieuze sekte. Welcome to Stake Land, kid…

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

5 gedachten over “Help, mijn papa is een vampier…”

  1. Had eerst even de trailer moeten bekijken, want wat is daar in hemelsnaam ‘goedkoop’ aan. Of bedoelen jullie eigenlijk de viral? Die is natuurlijk opzettelijk zo gefilmd, met een goedkope handycam.

    Beantwoorden

Plaats een reactie