In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Trailer voor Stephen King’s CELL

Cell poster - Stephen King
Er wordt aan een paar jaar gewerkt aan de verfilming van Stephen King’s novel CELL met in de hoofdrollen John Cusack, Samuel L. Jackson en Isabelle Fuhrman. Deze regie is gedaan door Tod “Kip” Williams. De poster en eerste trailer zijn nu eindelijk verschenen.

Cell TRAILER 1 (2016) - Samuel L. Jackson, John Cusack Movie HD

Als een mysterieus telefoonsignaal wordt uitgezonden over het netwerk, verandert een groot deel van de bevolking in herzenloze wezen. Grafisch kunstenaar Clay Riddell sluit zich aan bij een groep lotgenoten die zijn ontkomen aan de hersenspoeling. Hij trekt door het verlaten New England op zoek naar antwoorden en vooral naar zijn zoon.

CELL krijgt zijn grote release, begin juni zal de titel in Amerika via video on demand uitkomen.

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

2 gedachten over “Trailer voor Stephen King’s CELL”

Plaats een reactie

//