Bekijk hier de trailer van nieuwe Stephen King-serie Chapelwaite!

Eindelijk is de officiële trailer van Chapelwaite uit. Deze serie, gebaseerd op het doodenge korte verhaal Jerusalem’s Lot van Stephen King, heeft Adrien Brody in de hoofdrol. Kijk hem hier!

Het korte verhaal Jerusalem’s Lot van Stephen King zat in de bundel Satanskinderen (Night Shift) en stamt alweer uit de jaren ’70. Het is een prequel van King’s grote hit Salem’s Lot en vertelt het verhaal van Charles Boone, die in de 18e eeuw met zijn vriend/bediende Calvin in een afgelegen familielandhuis trekt nadat zijn neef die er woonde overleden is. De dorpelingen van het nabijgelegen Preacher’s Corners achten het huis en de familie Boone vervloekt, en warempel: het landhuis verbergt inderdaad tragedies en geheimen, die hoorbaar achter de muren schuifelen.. Is Charles net zoals zijn familie inderdaad gek, of zit er een ongekende duisternis achter het onheil dat de naam Boone achtervolgt?

Chapelwaite wijkt als serie wat af van het korte verhaal door de toevoeging van de vrouwelijke hoofdrol van Rebecca Morgan (Emily Hampshire) en het gezin van Charles Boone (Oscarwinnaar Adrien Brody). Voor mij is Jerusalem’s Lot het engste korte verhaal wat King ooit geschreven heeft, dus deze verfilming maakt mij wild enthousiast! Kijk de volledige officiële trailer hier:

Chapelwaite (2021) Season 1 - Official trailer

Chapelwaite zal bestaan uit 10 afleveringen en is vanaf 22 augustus beschikbaar op de Amerikaanse zender Epix. Het is nog niet duidelijk of de serie ook in Nederland te zien zal zijn. Als dat zo is, hoor je het van ons!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie