Trailer Stephen King-serie The Outsider

Een maand geleden was er de eerste teaser, nu eindelijk er ook de volledige trailer van de Stephen King-serie The Outsider:

The Outsider: Official Trailer | HBO

Honkbalcoach Terry wordt gearresteerd voor de moord op een van zijn leerlingen. In tegenstelling tot andere moordzaken worden er veel DNA-sporen van de verdachte op de jongen gevonden. Appeltje-eitje voor de rechercheurs dus. Of toch niet? Er worden namelijk camerabeelden gevonden die Terry een waterdicht alibi geven. En wanneer rechercheur Anderson zich in de zaak verdiept, krijgt het verhaal helemaal een bizarre wending.

De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek, dat in Nederland verscheen als De Buitenstaander. Het komt uit handen van Richard Price, die eerder werkte aan series The Wire en The Night Of. Hij wordt daarbij begestaan door Mr. Mercedes producent Jack Bender. De cast bestaat uit Ben Mendelsohn, Cynthia Erivo, Bill Camp, Mare Winningham, Paddy Considine, Julianne Nicholson, Yul Vázquez, Jeremy Bobb en Marc Menchaca.
The Outsider is vanaf mijn verjaardag, 13 januari, te zien via Ziggo (Movies L en XL).

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Trailer Stephen King-serie The Outsider”

  1. Eén van de King boeken die nog ongelezen in mijn kast staat. Daar begin ik binnenkort maar eens aan.
    Het resume van het verhaal is intrigerend, maar de trailer overtuigde mij nog niet helemaal. Eerst het boek maar eens lezen 😉

    Beantwoorden

Plaats een reactie