Bekijk de officiële trailer van Stephen King-verfilming Lisey’s Story

Ga je mee met Lisey op de bool-jacht die haar overleden echtgenoot voor haar heeft uitgezet? 4 juni komt Lisey’s Story, een serie gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King, naar Apple TV+. Check hier de officiële trailer!

In Lisey’s Story volg je Lisey (uitgesproken als Liesie) Landon, 2 jaar na het overlijden van haar echtgenoot Scott: een gelauwerd auteur van vele bestsellers, maar ook een geplaagd mens vanwege zijn vreselijke jeugd. Lisey probeert zijn werkkamer op te ruimen terwijl fans van Scott en haar labiele zus aan haar trekken, en herinnert zich ondertussen hun huwelijk en Scott’s verleden met geestelijke stoornissen- en de bovennatuurlijke gave die ze diep had begraven in haar geheugen. Die herinneringen moeten terug naar de oppervlakte wanneer een man die zich Zack McCool noemt Lisey bedreigt vanwege een ongepubliceerd manuscript van Scott. Dat wat ze wilde vergeten, blijkt haar enige uitweg om het er levend vanaf te brengen. In de trailer zien we een aantal gerespecteerde acteurs van het witte scherm, en het begin van de bool-hunt:

Lisey's Story — Official Trailer | Apple TV+

4 juni worden de eerste twee afleveringen uitgezonden door Apple TV+, daarna volgt iedere vrijdag van de 8-delige serie de nieuwste aflevering. Lisey ’s Story werd door Stephen King zelf herschreven tot miniserie. Julianne Moore speelt de rol van Lisey Landon, en Clive Owen die van haar wijlen echtgenoot Scott Langdon. J.J. Abrams zal de regie voor zijn rekening nemen.

Heb jij het boek gelezen? We zijn benieuwd naar jouw mening (en wat je van de trailer vindt)!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie