Trailer Super 8 gelekt, geen Cloverfield 2

Afgelopen week was het geruchtencircuit op volle gang, bij bioscoopvertoningen van Iron Man 2 zou de trailer van Super 8 vertoond worden. Velen verwachtten dat dit Cloverfield 2 zou zijn.

Helaas of misschien gelukkig blijkt dit niet direct het geval. In 1979 sloot de luchtmacht een deel van Area 51 af, alle werd verplaatst naar een beveiligde locatie in Ohio… Super 8 speelt eind jaren zeventig rond een stel tieners die bij het ontwikkelen van hun filmpje op Super 8 er achter komen dat er wezens te zien zijn, die ze met het blote oog niet zagen.
https://www.youtube.com/watch?v=u9JkNbdT5qY
super 8 trailerSuper 8 van producent Steven Spielberg en regisseur J.J. Abrams zal een hommage zijn aan Spielberg’s invasiefilms uit de jaren ’70 (Close Encounters of a Third Kinden E.T.), maar lijkt toch invloeden te hebben van Cloverfield. De film zal zomer 2011 in de bioscopen te zien zijn.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

5 gedachten over “Trailer Super 8 gelekt, geen Cloverfield 2”

  1. Het is bijzonder dat tegenwoordig trailers al gelekt moeten worden op het internet om een buzz te genereren voor een flick. Hoewel, in de trailer van de eerste Batman-film van Tim Burton uit 1989 was voor veel mensen ook een reden om een kaartje te kopen. Het maakte ze verder niet uit welke film erna gedraaid zou worden. Ze wilden gewoon die eerste beelden van Keaton in dat pak en Nicholson als de Joker zien. Eigenlijk is er dus niets veranderd. 🙂

    Beantwoorden

Plaats een reactie