Trailer Super 8 gelekt, geen Cloverfield 2

Afgelopen week was het geruchtencircuit op volle gang, bij bioscoopvertoningen van Iron Man 2 zou de trailer van Super 8 vertoond worden. Velen verwachtten dat dit Cloverfield 2 zou zijn.

Helaas of misschien gelukkig blijkt dit niet direct het geval. In 1979 sloot de luchtmacht een deel van Area 51 af, alle werd verplaatst naar een beveiligde locatie in Ohio… Super 8 speelt eind jaren zeventig rond een stel tieners die bij het ontwikkelen van hun filmpje op Super 8 er achter komen dat er wezens te zien zijn, die ze met het blote oog niet zagen.


super 8 trailerSuper 8 van producent Steven Spielberg en regisseur J.J. Abrams zal een hommage zijn aan Spielberg’s invasiefilms uit de jaren ’70 (Close Encounters of a Third Kinden E.T.), maar lijkt toch invloeden te hebben van Cloverfield. De film zal zomer 2011 in de bioscopen te zien zijn.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
5 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Michael Minneboo
Michael Minneboo
13 jaren geleden

Het is bijzonder dat tegenwoordig trailers al gelekt moeten worden op het internet om een buzz te genereren voor een flick. Hoewel, in de trailer van de eerste Batman-film van Tim Burton uit 1989 was voor veel mensen ook een reden om een kaartje te kopen. Het maakte ze verder niet uit welke film erna gedraaid zou worden. Ze wilden gewoon die eerste beelden van Keaton in dat pak en Nicholson als de Joker zien. Eigenlijk is er dus niets veranderd. 🙂

Michael Minneboo
Michael Minneboo
13 jaren geleden
Antwoord aan  Michael Minneboo

Soms werkt het opwekken van verwachting ook averechts, zeker als het nog een tijd duurt voordat de film uitkomt. Vorig jaar rond deze tijd begonnen ze ook campagne te maken voor Iron Man 2 met sexy foto’s van Scarlett Johansson. Uiteindelijk valt die film na al die verwachting erg tegen en is de rol van Scarlett bijvoorbeeld gering.

Michael Minneboo
Michael Minneboo
13 jaren geleden
Antwoord aan  Michael Minneboo

: Dat zou best kunnen. Het werkt wel want verschillende sites hebben deze ‘illegale’ trailer al geplaatst.

5
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x