Trailer Supernatural seizoen 7

Sam en Dean Winchester - Supernatural 7Hoewel we in Nederland nog steeds wachten tot NET 5 de laatste afleveringen van seizoen 4 uitzendt, begint in september aan de andere kant van de oceaan alweer het 7e seizoen van Supernatural.
De volgende tekst bevat daarom mogelijk ook spoilers!

In seizoen zeven zullen Sam en Dean Winchester (Jared Padalecki en Jensen Ackles) in de sinistere, veranderende wereld strijden tegen één grote vijand. Oude trucs, wapens en schuilplaatsen zijn onbruikbaar, het enige wat ze hebben is elkaar. Wat ook zeker is, dat de Winchesters niet zonder strijdt zullen opgeven.

Producer Ben Edlund gooide er op de Comic Con nog een wild idee tegenaan, hij zou graag de Winchesters op een ruimteschip zetten. Edlund ziet in dat dit wel eens erg lastig kan worden, maar gaat het toch proberen. Daarnaast wil hij van één van de afleveringen in het zevende seizoen een tekenfilm maken, die aansluit bij de stijl van Supernatural: The Animated Series.

Producer Sera Gamble kan het publiek vertellen dat The Ghostfacers, geliefd bij de fans, mogelijk dit seizoen weer voorbij komen. Ook zullen we in het nieuwe seizoen een nieuwe demonhunter leren kennen.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ZExPOL9_cGI?rel=0&w=620&h=383]

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

12 gedachten over “Trailer Supernatural seizoen 7”

 1. I can’t wait =) De winchesters zijn echt mijn favoriete. Ook ik vind het jammer dat Cas een badguy is/wordt. Ben benieuwd wie de nieuwe hunter is..

  Beantwoorden
  • vind ik ook hij is best goed jammer dat we zo lang moeten wascht tot dat het op tv komt nu is het weer afgelopen en die aflevering kende ik al dhus das jammer kan niet wachten tot het er weer op is

   Beantwoorden
 2. leik , nieuwe serie .

  ik vind het wel leuk en spannend dat cas nu een badguy is ,
  misschien veranderd in de loop van dit nieuwe seizoen zijn karakter wel weer in goodguy , in ieder geval , kan niet wachten.:D

  Beantwoorden
  • idd net seizoen zes uitgekeken en is idd alles wat in deze trailer is, is van seizoen zes, kan niet wachten tot volgend jaar xD kan ik heel het seizoen in 1 keer uitzien hehe inplaats spannend te wachtend elke keer voor de nieuwe episode :p

   Beantwoorden

Plaats een reactie