Trailer The Beast Within laat het beest in je los

Er is een trailer vrijgegeven van The Beast Within. Deze Amerikaanse horrorfilm (die je niet moet verwarren met de horror met dezelfde titel uit 1982) laat ons de weerwolven weer eens van dichtbij -en ook van een andere kant- zien.

The Beast Within is een aankomende horrorfilm van Alexander J. Farrell. Hierin volgen we een 10-jarig meisje dat na een aantal onverklaarbare gebeurtenissen haar ouders in twijfel trekt. Waarom wonen ze zo afgelegen, diep verborgen in Engeland? En waarom gaat haar vader altijd op nachtelijke uitstapjes? En wat doet hij daar dan? Nadat ze hem op een avond volgt, komt ze achter een verschrikkelijke waarheid die meer met haar te maken heeft dan haar lief is.

The Beast Within
Had je dat hondenfluitje nog bewaard?

Het verhaal is geschreven door Farrell en Greer Ellison. Kit Harington (Game of Thrones), Ashleigh Cummings en Caoilinn Springall (Stopmotion) spelen er onder andere in mee. Harington, die Jon Snow speelde in GoT, speelde daar een liefhebber van wolven. Het lijkt erop dat hij nu een rol krijgt waar hij zich erg in kan vinden. Check de spannende trailer hieronder:

The Beast Within moet 26 juli in de bioscoop verschijnen. Of dit ook een Nederlandse releasedatum is, durf ik je niet te zeggen. Ik hou het voor je in de gaten.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie