Poster en trailer voor Joe Hill-verfilming ‘The Black Phone’

The Black Phone is de nieuwe horrorf.ilm van regisseur Scott Derrickson, die eerder Doctor Strange maakte. Hij werkt wederom samen met productiebedrijf Blumhouse. De poster en trailer zijn en nu!

Finney Shaw, een slimme maar verlegen jongen van dertien, wordt ontvoerd door een sadistische moordenaar die hem opsluit in een geluidsdichte kelder. Om hulp schreeuwen heeft dus weinig zin, maar als een kapotte telefoon aan de muur ineens rinkelt, ontdekt Finney dat hij de stemmen van eerdere slachtoffers van de moordenaar kan horen. Zij zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat wat hen is overkomen Finney bespaard blijft.

De hoofrolspelers zijn Ethan Hawke en Mason Thames, voor wie het zijn eerste filmrol is. The Black Phone geregisseerd Scott Derrickson, net s voor Sinister en Doctor Strange schreef hij het scenario samen met C. Robert Cargill. De film is gebaseerd op het korte verhaal van Joe Hill uit zijn bestseller 20th Century Ghosts. De film zal vanaf 3 februari in de Nederlandse bioscopen gaan draaien.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Poster en trailer voor Joe Hill-verfilming ‘The Black Phone’”

  1. Spannend verhaal was dat! Ben benieuwd naar deze film. Vraag me af of de toevoeging van dat vriendinnetje met haar dromen een goede aanvulling is op het originele korte verhaal of vooral filler is om het een avondvullende film te maken.

    Beantwoorden

Plaats een reactie