Trailer voor The Boy 2: Brahms’ Curse

In 2016 verscheen de horrorfilm The Boy van regisseur William Brent Bell, waarin door een pop een heerlijk sfeertje werd gecreëerd. Dát er eind 2018 een vervolg werd aangekondigd waarvoor naast de regisseur ook scriptschrijver Stacey Menear terugkeren stemde ons positief. Nu hier de trailer is, kan ik niet wachten tot de film eind februari in de bioscopen verschijnt.

The Boy: Brahms' Curse (2020) HD Trailer NL

Na een gewelddadige overval besluit Liza (Katie Holmes) om met haar man Sean en getraumatiseerde zoontje Jude te verhuizen naar het prachtige Heelshire Mansion. Zich niet bewust van de angstaanjagende geschiedenis die het landgoed met zich mee draagt, betrekken ze het grote huis. Wanneer de kleine Jude de levensechte pop Brahms ontdekt lijkt het plots beter met hem te gaan.

Zoals je aan de bovenstaande posters ziet: De horrorfilm heeft in Amerika de titel Brahms: The Boy II, maar verschijnt in Nederland op 27 februari als The Boy – Brahms’ Curse.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Trailer voor The Boy 2: Brahms’ Curse”

  1. Dus nu gaan we een middelmatige film die boven natuurlijk lijkt maar dat niet blijkt te zijn (tsjonge jonge, wat een verrassing was dat), toch boven natuurlijk maken? Pffff io zal het wel weer gaan kijken omdat ik graag horror bagger kijk, maar maak dan iets origineels…

    Beantwoorden

Plaats een reactie