Trailer ‘The Craft: Legacy’ – 29 oktober in de bioscoop

Light as a feather, stiff as a board.. Universal Pictures Nederland heeft vandaag bekend gemaakt dat de vervolg van The Craft, The Craft: Legacy, 29 oktober in de bioscoop te zien zal zijn. Bekijk de trailer hier:

The Craft: Legacy - Internationale trailer

The Craft, een cult hit over vier tienermeiden die zich in de zwarte kunsten begeven, kwam in 1996 uit. Naast Robin Tunney gooide vooral Fairuza Balk hoge ogen als Nancy, een heks die niet om kan gaan met de krachten die ze krijgt nadat hun coven onder invloed van een nieuwkomer sterker wordt. Het begint met onschuldige betoveringen, maar mondt uit in magische manipulatie en bedreiging.

Deze Halloween komt het vervolg op deze film uit, The Craft: Legacy. Hierin regisseert Zoe Lister-Jones een nieuw viertal heksen die hun krachten ontdekken, verplaatst naar de tegenwoordige tijd. Naast bekende namen zoals David Duchovny (The X-files), zijn de rollen van de coven naar frisse gezichten gegaan zoals Cailee Spaeny. In de trailer zien we de bekende ‘light as a feather, stiff as a board’ scène in een nieuw jasje en komt Nancy even voorbij. Met een update in special effects en stijl kijken wij uit naar de release!

The Craft: Legacy draait vanaf 29 oktober in de Nederlandse bioscopen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Trailer ‘The Craft: Legacy’ – 29 oktober in de bioscoop”

Plaats een reactie