Trailer ‘The Dark and the Wicked’ – nu in de bioscoop

Op een afgelegen boerderij, ergens diep in Amerika, ligt een oude man op sterven. Gekluisterd aan zijn bed, vechtend voor zijn laatste adem, zorgt hij voor groot verdriet bij zijn vrouw die eraan onderdoor lijkt te gaan. Wanneer hun volwassen kinderen, Louise en Michael, terug naar huis komen om afscheid te nemen van vader merken ze dat hun moeder door meer dan verdriet alleen overmand wordt. Er hangt een grauwe sluier over het ouderlijk huis, een duisternis die voor angstaanjagende momenten zorgt en het rouwproces van de familie verandert in hun ergste nachtmerrie.

The Dark and the Wicked | 3 december in de bioscoop | NL trailer

The Dark and the Wicked van regisseur Bryan Bertino draait vanaf vandaag in de bioscoop

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Trailer ‘The Dark and the Wicked’ – nu in de bioscoop”

  1. Toch niet weer een film over een rouwproces in een familie? Hereditary deel 2? Laat me raden. Simpele jumpscares, “grauwe sluiers”, enge schaduwen, weinig kleur en een verhaal dat maar niet op gang lijkt te komen en het vooral zoekt in de manier waarop je iets zou moeten “beleven”.
    Ik zit eerlijk gezegd totaal niet te wachten op dit soort psychologische “horror” films. Niet mijn ding.

    Dat gezegd hebbende, ik heb een Moviepass en als hij hier draait en ik heb verder niets te doen, zal ik hem toch gaan zien. Wie weet blijkt mij vooroordeel dan onterecht…

    Beantwoorden

Plaats een reactie