Trailer The Darkest Hour

Science fiction thriler The Darkest Hour

Vijf jonge mensen maken in Moskou een helse periode mee als ze moeten zien te overleven terwijl buitenaardse wezens de wereld aanvallen. En [dit staat werkelijk in de omschrijving] in deze 3D thriller zien we de schittende stad Moskou in combinatie met spetterende special effect.

Nu zijn de special effects in handen van Timur Bekmambetov, bekend van bijvoorbeeld Night Watch, Wanted en Apollo 18. En ik ben nog niet in Moskou geweest, maar ik wil ook best geloven dat het een mooie stad is. Ik moet allee eerlijk zeggen dat dit melden in de omschrijving toch wel aangeeft dat we geen heel diepgaand verhaal hoeven te verwachten.

The Darkest Hour wordt geregisseerd door Chris Gorak en de jonge mensen worden gespeeld door Emile Hirsch, Olivia Thirlby, Max Minghella en Rachael Taylor. The Darkest Hour zal vanaf begin 2012 in Nederland gaan draaien.

The Darkest Hour (2011) - Official Trailer [HD]

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Ziet er wel mooi uit, maar idd ook alsof het geen heel origineel en diepgaand verhaal heeft. Wel één om eens te kijken 🙂

Sjors
Sjors
12 jaren geleden
Antwoord aan  Frank Mulder

Ja, die films heb ik gezien. Vond ik wel cool 🙂

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x