Trailer voor zombie-survival-looter-shooter The Day Before

Spellen zoals The Division en DayZ doen het goed bij mij. Heerlijk om te spelen. Alleen heeft de eerste geen zombies en de tweede is mij iets te traag en zit nog teveel in beta fase. Het lijkt wel alsof de ontwikkelaars van FNTASTIC dit ook vinden, want zij bieden met hun nieuwe spel The Day Before een beetje een gulden middenweg. Je hebt het coöperatieve van The Division en je hebt de zombies van DayZ. Waar moet ik mij aanmelden?

The Day Before is een zombie-survival-looter-shooter. Een openwereld survival MMO. Geef het beestje een naam, maar het komt er op neer dat je met heel veel andere spelers in een groot gebied bent waar net de spreekwoordelijke pleuris is uitgebroken. Na een uitgebroken pandemie ben jij een van de overlevenden in een door zombies overspoeld stadje in Amerika. Hier moet jij zien te overleven tussen de gevaren van de naar vlees hunkerende levende doden en de nog levenden die ook vechten om te overleven. Je kan niemand vertrouwen.

Zie de eerste trailer hieronder. Wat ik al eerder aangaf, ik krijg hier heel erg The Division kriebels van. En dat is een goed teken. Op pad gaan met een aantal van je maten op zoek naar rantsoen, wapens en medicijnen, terwijl je gebieden schoonmaakt van zombies. Het spel komt vooralsnog alleen uit op PC en heeft nog geen officiële releasedatum , maar je kan het vast op je verlanglijstje zetten in Steam. Word jij hier ook warm van? Ik hoor het graag van je in de comments.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Trailer voor zombie-survival-looter-shooter The Day Before”

Plaats een reactie