Trailer: Psychologische horror in The Divide

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Acht vreemdelingen schuilen in de kelder van hun apartementcomplex na een nucleaire explosie dat plaatsvindt in New York. Ze hebben voedsel en water genoeg en zijn tenminste veilig van de vreselijke gebeurtenissen die buiten plaatsvinden. Maar dan stormen er plotsklaps mannen in HAZMAT-uniformen de kelder binnen en openen het vuur. De groep vreemden besluit hun krachten te bundelen, om deze onbekende vijand een lesje te leren. Maar wie zijn deze HAZMATS, wat willen ze en waarom zijn ze zo genadeloos?

Dat is het uitgangspunt van The Divide, de nieuwste film van Xavier Gens (HITMAN, FRONTIER(S)). Deze psychologische horrorfilm speelt zich af in een post-apocalyptische setting waar de nadruk zal liggen op de onderlinge verstandhouding tussen deze acht overlevenden in de schuilkelders. Hoofdrollen worden gespeeld door Michael Biehn (ALIENS, THE TERMINATOR, PLANET TERROR), Lauren German (HOSTEL 2), Milo Ventimiglia (HEROES) en Rosanna Arquette (PULP FICTION).

 

The Divide draait vanaf 4 april 2012 in de Nederlandse bioscopen.

Interessant artikel?

3 gedachten over “Trailer: Psychologische horror in The Divide”

  1. Dit lijkt me echt een pareltje te worden. Ben zeer benieuwd. Trailer ziet er goed uit en de acteurs zijn natuurlijk ook uit de buiten categorie.

    Beantwoorden

Plaats een reactie