Intense spanning bij trailer ‘The Fearway’

the-fearway-trailer

Je zult hem nooit zien aankomen en je zult hem nooit ontlopen. Dat zien we in de bloedstollende trailer van The Fearway. Dat wordt met een kloppend hart op de bank zitten door deze unieke indie-horror!

Films als The Hitcher en Unhinged hebben ons bloed allemaal sneller laten stromen binnen het genre van ‘Highway-horror’. The Fearway lijkt een bovennatuurlijk randje te brengen binnen dit genre. It’s gonna be a hell of a ride!

Regisseur, cast en verhaal

The Fearway is geregisseerd door Robert Gajic en geschreven door Noah Bessey (Dead Heist). De cast bestaat onder andere uit: Shannen Dalonzo (The Haunted Museum), Justin Gordon (Before I Wake), John D. Hickman (The Vampire Diaries), Jessica Gray (Dead Heist), Simon Phillips (Blood Harvest) en Eileen Dietz (Clown Motel 2) en Briahn Auguillard als de ‘The Hunter’.

In deze verstikkende achtervolgingsfilm lijkt een jong stel dat over de snelweg rijdt, niet in staat om van de weg af te komen nadat ze zijn opgejaagd door iemand die hen op de weg wil houden. Op dit moment is er niet meer informatie over de film, helaas!

Trailer

Wanneer The Fearway uitkomt is nog niet bekend, maar daarvan horen we hopelijk snel meer en omdat het een low-budget horror is, ben ik nóg meer benieuwd naar deze film. Bekijk hieronder de trailer en laat ons weten wat jij denkt!

Heb jij ook altijd een bepaald spanningsgevoel bij achtervolgingsfilms? Ik namelijk wel!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Intense spanning bij trailer ‘The Fearway’”

  1. De trailer ziet er leuk uit, en ben dan ook zeer benieuwd naar deze film. Hopen dat hij snel uitkomt want ik hou wel van achtervolgings films! 🤘🏼 Goed geschreven

    Beantwoorden
  2. Ik moest ook gelijk denken aan Highway to Hell van Ate de Jong. Die heeft een beetje hetzelfde sfeertje.
    Het ziet er zeker niet verkeerd uit. Ben benieuwd.

    Beantwoorden

Plaats een reactie