Hoe het allemaal begon, trailer The First Purge


Achter elke traditie schuilt een revolutie. Deze zomer zul je zien waar de traditie van elk jaar 12 uur wetteloosheid vandaan komt. Welkom bij de beweging die ooit begon als een simpel experiment: The First Purge.

Om de criminaliteitscijfers voor de rest van het jaar onder de één procent te houden, besluiten de New Founding Fathers of America (NFFA) een sociologische theorie te testen waarbij één nacht lang alle vormen van agressie zijn toegestaan in één besloten gemeenschap. Maar als het geweld van de onderdrukkers en de woede van de deelnemers met elkaar botsen, loopt het experiment volledig uit de hand. Het geweld breidt zich uit, ver voorbij de stadsgrenzen en door het hele land.


The First Purge is geregisseerd door Gerard McMurray (Burning Sands), gebaseerd op een scenario dat wederom van de hand van DeMonaco is. De horrorfilm draait vanaf 5 juli in de Nederlandse bioscopen.

2 Reacties
  1. Matanza zegt

    Thit concept is zo origineel. Goed dat het uitgemolken wordt. Ik kan niet wachten!

    1. Frank Mulder zegt

      Ja, je kunt het inderdaad van twee kanten bekijken. Ik verwacht niet dat er nog veel uit deze reeks van te halen, laten we hopen op een goed afsluiter. 🙂

En wat vind jij?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.