Hoe het allemaal begon, trailer The First Purge

The First Purge | Officiële Trailer 1 (Universal Pictures) HD

Achter elke traditie schuilt een revolutie. Deze zomer zul je zien waar de traditie van elk jaar 12 uur wetteloosheid vandaan komt. Welkom bij de beweging die ooit begon als een simpel experiment: The First Purge.

Om de criminaliteitscijfers voor de rest van het jaar onder de één procent te houden, besluiten de New Founding Fathers of America (NFFA) een sociologische theorie te testen waarbij één nacht lang alle vormen van agressie zijn toegestaan in één besloten gemeenschap. Maar als het geweld van de onderdrukkers en de woede van de deelnemers met elkaar botsen, loopt het experiment volledig uit de hand. Het geweld breidt zich uit, ver voorbij de stadsgrenzen en door het hele land.


The First Purge is geregisseerd door Gerard McMurray (Burning Sands), gebaseerd op een scenario dat wederom van de hand van DeMonaco is. De horrorfilm draait vanaf 5 juli in de Nederlandse bioscopen.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Matanza
Matanza
5 jaren geleden

Thit concept is zo origineel. Goed dat het uitgemolken wordt. Ik kan niet wachten!

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x