Trailer: The Innkeepers

Een ouderwets spookverhaal, dat doet de nieuwe trailer van The Innkeepers ons vermoeden!
The Innkeepers gaat over een oud hotel dat al bijna 100 jaar bestaat en binnenkort de deuren sluit. De twee receptionisten Claire en Luke weten vrijwel zeker dat het spookt in ‘Yankee Pedlar Inn’. Even later checken er een aantal mysterieuze gasten in waaronder een helderziende. Vanaf dat moment gebeuren er allerlei vreemden dingen in het hotel.

Regisseur Ti West heeft in een korte termijn een behoorlijke reputatie opgebouwd in Hollywood. Zijn debuut ‘House of the Devil’ kreeg gelijk een enorme cultstatus mee. Helaas faalde hij daarna met ‘Cabin Fever 2: Spring Fever’. Volgens West hebben de producten van Cabin Fever 2 zoveel opnieuw geschoten en opnieuw ge-edit dat er niks meer origineel is van het door hem verfilmde scenario. Hij zou zelfs hebben verzocht de film onder het Hollywood pseudoniem Alan Smithee uit te brengen. The Innkeepers lijkt daarom het juiste project voor Ti West om zich te revancheren.

Na het zien van de trailer van The Innkeepers lijkt het meer dan standaard spookverhaal. De nadruk ligt op de geluidseffecten, muziek (wat ook bij Insidious het geval was) en het creëren van sfeer. De rollen worden vertolkt door relatief onbekende acteurs en wekken daardoor het gevoel op dat je naar echte personen zit te kijken.

De trailer en poster zijn te gek! We zijn benieuwd naar de film.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Een Nederlandse releasedatum is helaas nog niet bekend.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
6 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Spooky
Spooky
12 jaren geleden

Insidious moet men wat mij betreft niet teveel meer oprakelen als beste spookhuisfilm van de laatste tijd, want die viel me na een sterk begin toch zwaar tegen. Ik ga dus toch nog maar niet té enthousiast worden van dit…

icemotion
icemotion
12 jaren geleden

Mooie poster inderdaad… trailer ben ik nog niet zo weg van.. maar spookverhalen vind ik vaak wel interessant.

Don Julio
12 jaren geleden

“You mustn’t go down into the basement”, sommige cliche’s blijven goed ;-). Ik hou wel van een goeie ghost story. Trailer prima, poster erg goed, ik ben benieuwd naar de film.

S.
S.
12 jaren geleden

Van de trailer wordt ik niet super enthausiast.. maar de poster is echt te gek!

Frank Mulder
12 jaren geleden

Strakke poster, aardige trailer.

Puck
Puck
11 jaren geleden

Vond de trailer wel nice, ben benieuwd naar de film.

6
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x