Creepy trailer voor The Isle

The Isle is een Britse film ook een oude legende rond een Schots eiland.

1846, een zware storm teistert de westkust van Schotland en brengt een schip tot zinken. Drie overlevenden roeien door een dikke ochtendmist, verloren en gedesoriënteerd, op zoek naar vaste land. Het eiland dat ze ontdekken blijkt bijna helemaal verlaten te zijn, behalve voor vier alleenstaanden: een oude havenman, een boer, zijn nicht en een jonge gekke vrouw. Eenmaal uitgerust en hersteld, zijn de matrozen wanhopig om te vertrekken en terug te keren naar het vasteland, maar de beloofde boot verschijnt nooit.
Een van hen begint met het onderzoeken van en leert van een tragedie op zee die vijf jaar eerder plaatsvond, waardoor verschillende jonge mannen van het eiland omkwamen. Wanneer zijn twee scheepsgenoten in de problemen komen, leidt de mythe van een spookachtige sirene die het eiland achtervolgt hem ertoe om de waarheid bloot te leggen.

THE ISLE (2019) Official Trailer - Horror, Fantasy, History, Thriller

De film van Matthew en Tori Butler-Hart heeft nog geen officiële releasedatum, maar we verwachten dat de film ergens in 2019 uitkomt. De rollen zijn voor Conleth Hill, Alex Hassell, Fisayo Akinade, Tori Butler-Hart, Alix Wilton Regan, Graham Butler, Dickon Tyrrell, Emma King, Joe Banister en Ben Lee.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x