‘A Bit of Sex, Blood and Death’ in trailer The Moth Diaries

Op een meisjeskostschool schrijft een 16-jarig meisje al haar intieme gedachten op in haar dagboek. Ze is geobsedeerd door haar kamergenote, Lucy Blake, maar Lucy sluit vriendschap met een nieuwe klasgenote, Ernessa. Ernessa is een ondoorgrondelijk en gesloten meisje met een buitengewoon blanke huid en een indringende blik. Algauw doen allerlei geruchten over haar de ronde, en er gebeuren vreemde ongelukken op de school. Het eerste slachtoffer is de hond van een lerares, later vindt een medeleerlinge onder mysterieuze omstandigheden de dood.

Rachel Klein schreef in 2002 het boek ‘The Moth Diaries’ en Mary Harron, de regisseur van American Psycho, brengt deze gothic thriller naar het witte doek. De film is reeds op het filmfestival in Venetië vertoond, maar de reacties waren niet heel positief. De trailer van een dikke twee minuten is ook pas bij de laatste 30 seconden een beetje interessant.

Click here to display content from d.yimg.com

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tommy
Tommy
11 jaren geleden

Verhaaltechnisch gezien hou ik hier wel van, hopelijk wordt het mooi uitgewerkt.

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x