Trailer: The Mulbury Project

The Mulbury Project is een onafhankelijk horror/sciencefictionproject van de schrijvers Martin Brennan en Michael B. Jackson (Hitman: Absolution videogame). Achter de camera staat Richie Smyth die een Cannes Lion award gewonnen heeft met zijn ISPCC commercial ‘I can’t wait’.

The Mulbury ProjectDe film gaat over de aarde die wordt aangevallen/ overgenomen door aliens. Een jongetje (weeskind) probeert tussen de puinhopen te overleven en een meisje te helpen om haar thuis te vinden. Ze wordt opgejaagd door een gewetenloze organisatie.

De trailer ziet er veelbelovend uit maar het is de vraag hoe de film uitpakt. Zeker als je een horror/sf maakt, waarbij over het algemeen veel special effects nodig zijn, met een low budget. Films als Monsters (Gareth Edwards) en District 9 bewijzen dat het wel kan,  hoewel de laatste vooral meeliftte op de naam van Peter Jackson en er heel veel reclame voor werd gemaakt.

Of The Mulbury Project in de bioscopen gaat verschijnen is niet zeker. Er is wel gemeld dat de release dit jaar zal zijn. Meer informatie, waaronder concept ontwerpen, vind je op Facebook of op Twitter

Mulbury Project (2013) - Official Trailer [HD] - Horror/Sci-fi

Hanneke Boon

Ik ben Hanneke, creatief, sportief, gek op dieren, natuurlijke producten, alles wat glittert en.. Horror! Bij de Nachtvlinders ben ik vrijwillig redacteur, ik hoop zo mijn schrijven te verbeteren en een steentje bij te dragen aan Nederlands grootste Horrorblog! Website: http://www.hannekeboon.nl

1 gedachte over “Trailer: The Mulbury Project”

Plaats een reactie