‘The Mutilator 2’: Eindelijk een vervolg na meer dan 35 jaar!

Na meer dan 35 jaar krijgt de The Mutilator uit 1984 dit jaar een officieel vervolg. De trailer voor The Mutilator 2 bekijk je hier!

Verrassend genoeg is het Buddy Cooper zelf die terugkeert om het vervolg te schrijven en te regisseren. Cooper is namelijk de scenarist en regisseur van het origineel uit ’84.

The Mutilator (1984)

Terug naar het begin

In de oorspronkelijke Mutilator besluit Ed als verjaardagscadeau voor zijn vader, jachtgeweer schoon te maken. Per ongeluk vuurt hij het wapen af en doodt zijn eigen moeder. Ed’s vader kan zijn zoon niet vergeven en de twee vervremen van elkaar. Jaren later belt Ed’s vader op en eist dat Ed naar hun appartement aan het strand gaat om af te sluiten voor de komende winter. Aanvankelijk wil hij niet, maar Ed’s vrienden halen hem over. Eenmaal aangekomen krijgen ze er allemaal spijt van: Zij vader is namelijk in het geheim aanwezig en heeft nog een appeltje met zijn zoon te schillen.

De trailer van The Mutilator 2 brengt acteurs uit de originele film terug, namelijk: Ruth Martinez en Bill Hitchcock. Ook zijn er (hoofd)rollen weggelegd voor Terry Kiser (Friday The 13th Part VII) en Damian Maffei (The Strangers: Prey At Night), Chaney Morrow (Wrong Turn) en Eva Hamilton (Ruin Me).

Alexander Taylor (Scream, Queen! My Nightmare On Elm Street) heeft getekend om het komende vervolg te scoren. Hij zei in een verklaring:

“Ik ben zo vereerd en opgewonden om deel uit te maken van de The Mutilator-franchise. Een van de beste aspecten hiervan is het feit dat Buddy Cooper terug is! Het komt zelden voor dat een legacy-film de originele schrijver en regisseur terug laat komen, dus je weet dat dit speciaal gaat worden. Buddy en ik hebben al een aantal coole thema’s en wilde ideeën”.

Bekijk hieronder de eerste trailer voor Mutilator 2 en houd ons in de gaten voor meer informatie!

Mutilator 2 - Official trailer (4K)

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie