Trailer The Possession

In The Possession maken we kennis met het jonge meisje Hannah (Madison Davenport) die een antiek houten kistje vindt op een rommelmarkt. Het kistje blijkt een kwade geest te bevatten en Hannah is hiervan het slachtoffer. Haar gescheiden ouders, gespeeld door Kyra Sedgwick en Jeffrey Dean Morgan, bundelen de krachten om hun bezeten dochter te redden. De onlangs gescheiden Clyde (Jeffrey Dean Morgan) merkt dat zijn jongste dochter zich steeds vreemder begint te gedragen na de aanschaf van een antiek houten kistje op een rommelmarkt. Wanneer het gedrag van zijn dochter steeds zorgelijker begint te worden, besluit Clyde op onderzoek uit te gaan. Hij ontdekt dat het kistje is gebouwd om ‘een dibbuk’ in te bewaren, een kwade geest die bij het openen bezit neemt van zijn eigenaar. Samen met zijn ex-vrouw (Kyra Sedgwick) raakt hij verwikkeld in een donkere en levensbedreigende situatie. Een race tegen de klok volgt om het leven van Hannah te redden.

The Possession, geproduceerd door Sam Raimi/Ghost House Pictures, zal 30 augustus in Nederland te zien zijn.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gorgal
Gorgal
11 jaren geleden

He, bah. Wat laten ze weer veel zien.

Kenn
Kenn
10 jaren geleden

Echt een film voor mij! ze hadden naar mijn idee nog meer actie in de film kunnen doen, maar niet te min een beste film!

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x