In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Trailer voor horrorfilm The Rental, 23 juli in de bios

Over iets minder dan een maand draait The Rental, het regiedebuut van Dave Franco in de Nederlandse bioscopen. Hier is de trailer:

The Rental (2020) NL Trailer HD

Twee jonge koppels trekken voor een weekendje naar een schijnbaar perfect huisje dat ze online hebben geboekt. Wat begint als een gezellig, feestelijk weekend slaat al snel om in een aaneenschakeling van sinistere gebeurtenissen. Stukje bij beetje komt het viertal tot het inzicht dat ze niet zo alleen zijn als eerder gedacht.

De hoofdrollen in The Rental worden vertolkt door Alison Brie, Dan Stevens, Sheila Vand en Jeremy Allen White. Dave Franco – ja, de broer van James Franco – acteert sinds 2006 en schrijft scripts voor korte films sinds 2011, nu zit hij voor het eerst in de regisseursstoel. Het verhaal schreef hij samen met Joe Swanberg en Mike Demski.

Hieronder nog een iets langere trailer:

The Rental - Official Trailer | HD | IFC Films
Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

Plaats een reactie

//