Trailer van The Resident

The Resident - She thought she was living aloneNadat de mooie en getalenteerde arts Juliet (Hillary Swank) weg is gegaan bij haar overspelige echtgenoot, begint ze een nieuw leven in Brooklyn. Ze vindt een prachtig appartement wat bijna te mooi om waar te zijn lijkt. Zelfs de huurbaas Max (Jeffrey Dean Morgan) is charmant en behulpzaam.

Maar dan begint haar een angstig gevoel te bekruipen. Het voelt alsof iemand haar continu in de gaten houdt…

De film komt uit het Britse productiehuis Hammer Films, dat tussen de jaren ’50 en ’80 groot was met zijn horrorfilms, het werd onlangs opnieuw opgestart en bracht Let Me In uit.

The Resident draait vanaf 7 april in de bioscoop.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=eqztPt5mACA?rel=0&w=620&h=379]

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tommy
Tommy
12 jaren geleden

Wow! weer zo’n trailer waarvan ik denk: nu heb ik heel de film gezien in één minuut 🙂 én nog eens barst van de cliché’s. Maar toch ben ik benieuwd naar het volle resultaat, zolang er maar vaart in de film zit.

Sjors
Sjors
12 jaren geleden
Antwoord aan  Frank Mulder

Deze trailer laat idd te veel zien, maar op basis van teasers kan ik vaak slecht beoordelen of ik voor de film naar de bios wil. Het maakt nieuwsgierig, maar vertelt vaak zo weinig, dat niet echt te beoordelen is of het wel of niet een film is die je aan zal spreken.

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x