Trailer The Rite: The Making of a Modern Exorcist

De sceptische student Michael Kovak (Colin O’Donoghue) verlaat de VS om het exorcisme te leren in de Vaticaanse uitdrijvingsopleiding. De onorthodoxe priester Vader Lucas (Anthony Hopkins) leert hem niet alleen de mooie dingen van het vak, hij stuurt zijn student naar de zwarte kant van het geloof.

Regisseur Mikael Håfström brengt deze op het boek The Rite: The Making of a Modern Exorcist gebaseerde film begin 2011 naar de Amerikaanse bioscopen. Een release datum voor de Benelux is nog niet bekend.

The Rite (2011) - Official Trailer [HD]

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
6 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Normaal gesproken houd ik niet zo van dit soort films, maar deze trailer belooft veel goeds!

Gorgal
Gorgal
12 jaren geleden

Beetje een comeback van de exorcisme-films. Interessant. [REC], The Last Exorcism, The Exorcism of Emily Rose en deze, The Rite.

Sjors
Sjors
12 jaren geleden
Antwoord aan  Gorgal

Dat viel mij ook al op, maar ik heb zelfs het idee dat het hele horrorgenre de laatste jaren weer wat populairder is geworden. Misschien zie ik het verkeerd, maar ik heb het idee dat films als SAW en Hostel “het grote publiek” hebben klaargestoomd voor weer wat meer horror. Vooral zombies en exorsime-films lijken populair. En natuurlijk vampieren, maar dan niet in horrorfilms… 😛

bon
bon
12 jaren geleden

deze film is echt wel gruwelijk ,, ik heb hem namelijk al gezien en het is best wel spannend en vreet wat er allemaal gebeurd ik vindt hem wel een tip waardig

6
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x