Trailer ‘The Sonata’ – Nog 1x Rutger Hauer

In januari verschijnt in Amerika de horrorfilm The Sonata met in de hoofdrollen Freya Tingley, Simon Abkarian, James Faulkner en de helaas dit jaar overleden Rutger Hauer. Hier in de trailer:

Een begaafde muzikant (Freya Tingley) erft een landhuis nadat haar lang verloren vader (Rutger Hauer) overlijdt onder mysterieuze omstandigheden. Ze ontdekt zijn dat zijn laatste muzikale meesterwerk vol cryptische symbolen zit en het een duister geheim bevat.

We liegen overigens wel een beetje in de titel. The Sonata is eigenlijk een film uit 2018 en draaide al op diverse filmfestivals, maar lijkt nu pas in verschillende landen uit te komen. Op dit moment is niet bekend wanneer de film in Nederland uit zal komen.

Daarnaast zal niet de laatste film zijn met Rutger Hauer, zo verschijnt volgend jaar februari Viy 2 en zijn de films Break en Emperor in post-productie.

De trailer ziet er goed uit, ik hoop dat de film snel ook een Nederlandse releasedatum zal kijken. Wat vinden jullie?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Trailer ‘The Sonata’ – Nog 1x Rutger Hauer”

  1. Yep, ik ook.
    De rol van Rutger Hauer lijkt overigens niet heel groot. In de trailer komt hij niet veel voorbij. Een schilderij van hem en hij lijkt in brand te staan? Dat maakt wel nieuwsgierig…

    Beantwoorden

Plaats een reactie