Eerste trailer Guillermo del Toro’s The Strain tv-serie

Guillermo del Toro en Chuck Hogan schreven de boekenreeks en later de comic ‘The Strain‘, een verhaal waarin de vampiers niet als de meest sexy figuren op aarde worden weergegeven. De boeken werden veel geprezen en tv-zender FX zag hier een mooie kans voor een tv-serie.

John-Hurt-The-StrainHet verhaal begint wanneer een Boeing 777 landt op JFK zonder enig teken van leven of communicatie. Ephrain Goodweather, een onderzoeker gespecialiseerd in biologische bedreigingen voor het CDC, wordt gevraagd de zaak te onderzoeken en hij ontdekt dat alle passagiers dood zijn. Hij ontdekt in het vliegtuig aanwijzingen dat een vreemd iets aan boord moet gedrongen zijn. Alles wijst algauw op teen mysterieus virus die de kenmerken heeft van een eeuwenoud en kwaadaardig vampierenras. Terwijl het virus zich razendsnel doorheen New York City verspreidt, vormt Ephrain Goodweather een team van gewone New Yorkers die algauw beseffen dat ze een oorlog moeten voeren om de mensheid van de vernietiging te behoeden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Corey Stoll, Mia Maestro, Sean Astin, Kevin Durand, Natalie Brown, Jonathan Hyde, Richard Sammel, Robert Maillet, Jack Kesy, Ben Hyland en Miguel Gomez. In Amerika gaat de tv-serie 13 juli van start, of een Nederlandse of Belgische zender ‘The Strain’ gaat uitzenden is nog niet bekend.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x