Red band trailer voor ‘The Suicide Squad’ is extreem gory!

Red band trailer voor ‘The Suicide Squad’ is extreem gory!

Alhoewel het geen echte horrorfilm is verraste de nieuwe ‘red band’ trailer, wat in principe de trailer voor volwassenen is met meer graphic content, van The Suicide Squad vele mensen. Damn, dit vervolg op het matige Suicide Squad ziet er uit als een bloederig goed feestje. De kers op de taart is dan ook wel hilarische supervillain King Shark die gevoiced wordt door niemand anders dan Sylvester Stallone. In de trailer zien we King Shark even nonchalant iemand opvreten en een gast in tweeën trekken, nogmaals damn!

Het beetje irritant getitelde vervolg The Suicide Squad is geregisseerd door James Gunn (bekend van Guardians of the Galaxy). In de hoofdrollen hebben we onder andere Margot Robbie als Harley Quinn, Idris Elba als Bloodsport, John Cena als Peacemaker en Michael Rooker als Savant.

Kijk hier de kickass trailer.

The Suicide Squad - Official Red Band Trailer

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Red band trailer voor ‘The Suicide Squad’ is extreem gory!”

  1. Het koste wat moeite om hem te zien, want bij YouTube moest ik een identiteitsbewijs opsturen of mijn creditcardgegevens geven. Daar pas ik voor. Maar ik heb hem elder wel gewoon kunnen zien.
    En inderdaad, hij is bruut. Nou heb ik steeds minder met het superhelden genre, maar deze kon nog wel wat zijn.

    Nog wat tips voor jullie. Check de trailers van “The Night House”, van “In the Earth” en van “The Unholy” (met o.a. Jeffrey Dean Morgan). Er komen nog wat leuke films aan voor de liefhebbers!

    Beantwoorden

Plaats een reactie