Enge kinderen en rituelen in trailer ‘The Twin’: 28 april in de bioscoop

The Twin trailer

Goodnight Mommy, The Omen, The Prodigy, Children Of The Corn… Enge kinderen doen het altijd goed in horrorfilms! Vanaf 28 april kun je The Twin gaan kijken in de bioscoop, waarbij een dood tweelingbroertje een duistere kettingreactie in werking zet. Check de trailer hier.

Eindelijk weer eens enge kinderen in de bioscoop met The Twin! Na de dood van één van hun zesjarige tweelingzoons bij een noodlottig ongeluk, verhuizen Rachel (Teresa Palmer) en Anthony (Steven Cree) naar het Scandinavische platteland in de hoop daar rust te vinden. Eenmaal daar begint hun zoontje Elliott (Tristan Ruggeri) steeds vreemder gedrag te vertonen waarbij hij denkt dat hij in contact staat met zijn dode broertje. Rachel begint te vermoeden dat Elliott een pion is in een kwaadaardig complot van de dorpelingen om de duivel terug naar aarde te brengen. Stukje bij beetje ontrafelt ze de schrikbarende waarheid. Bekijk de sferische trailer en screenshots hieronder:

The Twin trailer (2022) | Nu beschikbaar op VOD
The Twin, 28 april in de bioscoop
The Twin

The Twin is opgenomen in Finland en Estland, en geschreven en geproduceerd door de Finse Taneli Mustonen and Aleksi Hyvärinen. Deze film is vanaf 28 april te zien in Nederlandse bioscopen. Ga jij kijken?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie