Trailer voor Ishana Night Shyamalan’s The Watchers

Over een dikke week verschijnt The Watchers in de Nederlandse bioscopen en de naam van de regisseuse doet waarschijnlijk wel een belletje rinkelen. Ishana Night Shyamalan schreef namelijk 10 afleveringen en regisseerde er 6 voor de Apple TV+-serie Servant. Nu maakt ze haar filmregiedebuut met de verfilming van The Watchers van A.M. Shine.

The Watchers gaat over Mina, een 28-jarige kunstenares die verdwaald raakt in een uitgestrekt en ongerept bos in het westen van Ierland. Als Mina ergens onderdak vindt, komt ze onverwachts vast te zitten met drie anderen die elke nacht door mysterieuze wezens bekeken en gevolgd worden. Je ziet ze niet, maar zij zien alles.

De cast voor deze horrorfilm bestaat onder andere uit Dakota Fanning (als Mina), Georgina Campbell (Ciara), Oliver Finnegan (Daniel) en Olwen Fouéré (Madeline). De film is opgenomen is Ierland.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Trailer voor Ishana Night Shyamalan’s The Watchers”

  1. Haha, het duurde even voordat ik doorhad dat deze film niet van Manoj is, maar van zijn dochter.
    Ik ben benieuwd hoe ze het doet. De trailer vond ik in elk geval al echt een “Night Shayamalan vibe” hebben.

    Beantwoorden
  2. Ik heb de film nu gezien en het is wat mij betreft een echte Night Shayamalan film, inclusief wending richting einde.
    Zeker de eerste helft is erg spannend. Daarna wordt het wat uitleggerig en vooral ook wat minder logisch. Maar al met al heb ik mij prima vermaakt met dit debuut. Een zeven, of 3,5 / 5 geef ik hem wel.

    Beantwoorden

Plaats een reactie