Trailer van The Witch van regisseur Robert Eggers

The WitchHet is niet gebruikelijk dat er horrorfilms vertoond worden op het Sundance filmfestival, maar dit jaar ging de prijs voor beste regisseur nota bene naar Robert Eggers, voor zijn horrorfilm The Witch. Eggers regisseerde eerder een paar korte films, maar was verder vooral werkzaam als production designer, iets wat je zeker terugziet in de sfeervolle trailer.

The Witch gaat over het echtpaar William (Ralph Ineson, oa bekend van The Office, de Harry Potter-films en Game of Thrones) en Katherine (Kate Dickie, die eerder te zien was in Prometheus en Outcast) leeft samen met hun vijf kinderen een vroom leven in de ruige wildernis van het New England van 1630. Ineens slaat het noodlot toe; de pasgeboren baby verdwijnt en de oogst mislukt. In hun zoektocht naar een verklaring, beginnen ze in elkaar een zondebok te zien.

De film zal in 2016 pas in de bioscoop verschijnen, maar wie niet kan wachten, kan in september de film zien tijdens het Toronto International Film Festival als onderdeel van de Special Presentations.

The Witch | Official Trailer HD | A24

Interessant artikel?

Plaats een reactie