Trailers: The Woman ‘verkent de definitie van horror’

Chris Cleek is parketwachter in een klein stadje en leidt een rustig, ogenschijnlijk normale leven in het hart van Maine met zijn geliefde familie. Totdat Chris een wilde vrouw ontdekt die rondwaart in het naastgelegen bos, uit meelij maakt hij het tot een familie project om haar enige beschaving bij te brengen. Maar de methodes van de familie tot heropvoeding van de vrouw worden steeds extremer en de steeds perversere handeling ontwaken iets nog donkers in de wilde vrouw…

poster the woman - lucky mckee

Regisseur Lucky McKee vertelt het volgende over zijn film: “The Woman is an exploration of the very definition of horror. It is designed to incite feelings of fear, shock, nervousness, dismay, anxiety and disgust. It is designed to make you question what it is to be civilized, what it is be feral, and all the shades of grey in between.”

The Woman Official Trailer - Monster Pictures

In de film spelen Carlee Baker, Shana Barry en Marcia Bennett. The Woman wordt op dit moment op filmfestivals vertoond, en zal op 18 augustus in een aantal Australische bioscopen gaan draaien. Of de film ook in Amerika of Europa gaat draaien in niet bekend. Tijdens het Sundeance Festival in januari ging er iemand flink over de rooie na het zien van de film:

Lucky McKee's new Movie THE WOMAN (guy gets upset at premiere)

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

8 gedachten over “Trailers: The Woman ‘verkent de definitie van horror’”

 1. Jaja, een hype creëren zoals bij Paranormal Activity zeker? De film lijkt me wel wat te hebben, het zal echter wel meevallen gezien er ook kinderen in meedoen, me dunkt. Met wat bizarre horrorhumor.

  De definitie van horror verkennen, dat heb ik de laatste tijd al veel gehoord… 🙂

  Beantwoorden
  • De definitie van horror verkennen, dat heb ik de laatste tijd al veel gehoord…

   Ohja, dat doen we hier ook al 😛

   Dat tweede filmpje is natuurlijk promotie technisch erg lekker, maar los daarvan denk ik dat de film best interessant kan worden.

   Beantwoorden
  • Dat er kinderen in meespelen biedt geen garantie. Sinds ik A Serbian Film heb gezien geloof ik niet dat er nog iets of iemand gespaard blijft in filmland.

   Beantwoorden
 2. Ziet er wel interessant uit 🙂 Alleen de trailer geeft me meteen al het idee dat de basis van de film vrij ongeloofwaardig is (dat die man besluit om die vrouw in de schuur vast te ketenen) en dat is wel jammer.

  Beantwoorden
 3. Ja, precies. Toch pure fictie dat iemand een persoon opsluit. Wat verzinnen ze hierna? Dat het een kelder is onder de grond en de gevangene ook nog eens verkracht wordt en kinderen baart? Alsof dat in het echt gebeurd…

  Beantwoorden
  • Proef ik hier sarcasme? 😛 Mijn opmerking wat ongeloofwaardigheid heeft betrekking op het “man met perfect gezinnetje besluit tot opsluiten wilde vrouw” gegeven. Dat rijmt niet met elkaar. Helaas gebeurt het wel dat meisjes worden ontvoerd, in kelders of schuurtjes worden gestopt en worden misbruikt, maar dan niet door mensen die alles prima voor elkaar hebben en zoals gezegd: de trailer geeft me het idee dat het hier gaat om een normaal gezin dat opeens op ongeloofwaardige manier verandert.

   Beantwoorden
  • Ik heb het idee dat het hier begint met iemand die een goede daad wil doen, een engeltje op zijn schouder. Maar wellicht is de onderliggende boodschap inderdaad wel dat iedereen ook een duiveltje op zijn andere schouder heeft.

   Beantwoorden

Plaats een reactie