Trailer voor Noorse thriller Thelma

Thelma (HD trailer NL)

De verlegen Thelma verhuist van haar religieuze familie op het Noorse platteland naar Oslo om te gaan studeren. Kort na aankomst krijgt ze een onverwachte epileptische aanval, die ze voor haar ouders verborgen houdt. Tegelijkertijd ontmoet ze medestudente Anja, tot wie ze zich bijzonder aangetrokken voelt. Thelma wordt overspoeld door emoties die ze niet durft te erkennen, de aanvallen komen steeds vaker en heftiger en de dokters hebben er geen medische verklaring voor. Langzamerhand wordt duidelijk dat ze over angstaanjagende, bovennatuurlijke krachten beschikt en op een dag is Anja spoorloos verdwenen.

Een titel die niet direct mijn aandacht trok, maar de trailer maakt duidelijk dat er genoeg duisters in de film lijkt te gaan gebeuren. De film ‘Thelma’ is geregisseerd door Joachim Trier, bekend van ‘Louder Than Bombs’. Hoofdrollen zijn voor Ellen Dorrit Petersen, Eili Harboe en Okay Kaya.

‘Thelma’ draait vanaf 7 december in de Nederlandse bioscopen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x