Komt deze Titanic-horror naar Disney+?

titanic 666
Titanic 666

De Titanic kennen we natuurlijk allemaal. De zogenaamde ´onzinkbare boot´ uit 1912 die toch zonk in april van dat jaar door toedoen van een ijsberg, of juist het over het hoofd zien daarvan. 110 Jaar na deze gebeurtenissen is het schip precies herbouwd zoals het was in Titanic 666 en zoekt het weer de diepe wateren op. Alleen hebben ze niet stilgestaan bij het feit dat de originele bemanning en passagiers misschien wel op dit moment hebben gewacht en dus hun opwachting maken zodra de boot op de plaats is beland waar een eeuw geleden het origineel is gezonken. Het duurt daarna ook niet lang tot er geheimzinnige en duistere dingen gebeuren en niemand zijn of haar leven meer zeker is.

Productie is in handen van The Asylum, die bekend staat om hun Sharknado-reeks. De film is geregisseerd door Nick Lyon. De beste man is onder andere bekend van Species: The Awakening, Zombie Apocalypse, Bullet en Bermuda Tentacles. Een vluchtige blik op die films en je weet ongeveer wat je in de kuip hebt. Dat zelfde geldt trouwens ook voor de trailer hieronder. Desalniettemin lijkt me dit wel een grappige film die ik zeker op ga zoeken. Verder spelen onder andere AnnaLynne McCord, Jamie Bamber en Derek Yates mee.

Titanic 666 | Official Trailer | A Tubi Original

Titanic 666 komt 15 april exclusief uit op streamingsdienst Tubi. Over een Nederlandse release is nog niets bekend, maar Tubi is in handen van Fox, wat op hun beurt weer onder Disney valt. Dus heel misschien…

Interessant artikel?

1 gedachte over “Komt deze Titanic-horror naar Disney+?”

  1. Voor films van The Asylum is zelfs een aparte term uitgevonden. De Mockbuster. Dit omdat ze vaak goedkope versies van grote blockbusters maakten met vergelijkbare titels. En vaak brachten ze die dan ook nog heel snel uit, ongeveer gelijk met de “echte” film.
    Maar veel van The Asylum is gewoon grappig om te zien. En zolang je geen super CGI en acteerprestaties verwacht kan je jezelf er vaak best een avondje mee vermaken. Zo ook met deze film zo te zien. Lijkt me best leuk.

    Maar zelfs The Asylum lijkt nou mainstream te gaan? Op Disney+? Ik kan het me bijna niet voorstellen 🙂

    Beantwoorden

Plaats een reactie