Trailer voor survival horror Tormented Souls

Volgend jaar komt de survival horror Tormented Souls naar de PS4 en Xbox One. In de trailer die laatst uitkwam zien we vast een voorproefje van wat ons te wachten staat in deze ode aan de oude games van weleer. Net als in de eerste Resident Evil– en Silent Hill games kijk je als speler vanuit een vast perspectief en moet je creatief zijn met de spullen die je vindt en hoe je ze opbergt. Ook zijn er genoeg cryptische puzzels om je tanden in te bijten.

In Tormented Souls speel je als Caroline Walker die op zoek is naar de verdwenen zusjes bij Winterlake. Op een nacht word je naakt in een badkuip wakker, aangesloten op allemaal medisch apparatuur. Hierna ontvouwt zich een horroravontuur in een tot ziekenhuis omgebouwd oud landhuis, waar het nog niet zeker van is, of je het wel heelhuids zal overleven.

Los van alle standaard dingen die je in een klassieke horror-survival tegenkomt, zijn er nog wat nieuwe elementen in het spel toegevoegd. Spiegels, glinsterende gangen, Caroline kan de realiteit op verbijsterende manieren ombuigen om zo de situatie in haar voordeel te krijgen.

Het spel komt naar consoles en PC in 2021. Ik vind het er echt wel vet uitzien en kijk er naar uit dit te spelen! Wat vind jij ervan? Moeten we wel weer terug naar de mechanics van de spellen van de vorige eeuw? Laat het weten in de comments of op onze Facebook pagina.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie