‘Vacations can be deadly’ – kijk de trailer van The Toybox

Clowntown-regisseur Tom Nagel’s nieuwe bovennatuurlijke thriller The Toybox gaat in mei in Amerika in premiere. Als we naar de trailer kijken doet het je denken aan The Hills have eyes (2006).

Plot

Charles heeft een oude camper gekocht, omdat hij er even tussenuit wil met zijn familie. Hij wil de band met zijn twee zoons herstellen, omdat zijn vrouw pasgeleden overleden is. Tijdens de reis komt de familie in contact met een zekere Samantha en haar broer, die gestrand zijn op de snelweg. Ze nemen het tweetal mee en nemen een omweg door de woestijn. Wanneer de groep de weg kwijt raakt, is dat het begin van een hoop ellende.

The Toybox wordt geregisseerd door Tom Nagel en is geschreven door Nagel, zijn broer Brian, Jeff Denton en Jeff Miller (Inoperable, Ouija House). De film heeft in de hoofdrol Denise Richards (Starship Troopers, Valentine) en Mischa Barton (The Sixth Sense, Homecoming).

De première van The Toybox zal zijn tijdens de Texas Frightmare weekend op 5 mei. Of en wanneer de film draait in Nederlandse bioscopen is nog niet bekend.

 

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie