Trailer ‘Truth or Dare’ – 3 mei in de bioscoop

Een onschuldig spelletje “Truth or Dare” met vrienden krijgt een dodelijke wending als iemand – of iets – ze begint te straffen als ze een leugen vertellen of niet durven. Zo luidt de beschrijving van de nieuwe horrorfilm Truth or Dare die vanaf 3 mei in de bioscoop draait.

De trailer begint bij een groep jongeren die rondom een kampvuur zitten. Vanaf hier word je langzaam door het verhaal heen geleid. De scènes volgen elkaar daarna in rap tempo op. De trailer beschikt ook over het nodige bloed. De moorden die in de trailer zitten ogen gevarieerd en zijn redelijk uniek. Ook bevat de trailer enkele kleine jump scares, al hoop ik wel dat ze in de volledige film minder voorspelbaar zijn.

De film word geproduceerd door het Amerikaanse filmbedrijf Blumhouse, dat onder andere bekend is van filmreeksen The Purge, Insidious en Paranormal Activity, maar ook recente films zoals Get Out en Happy Death Day. De hoofdrollen zijn voor Lucy Hale (Pretty Little Liars) en Tyler Posey (Teen Wolf). Voor deze film is Jeff Wadlow (Prey, Kick-ass 2) gestrikt als regisseur. Dit alles is een prima recept voor een goede horrorfilm en zal hem ook gaan kijken als deze uitkomt.

De film zal in Nederland in première gaan op 3 mei. De mensen uit België zullen langer moeten wachten. Daar verschijnt hij pas op 13 juni.


Lees meer over , of geef hieronder je mening.
6 Reacties
 1. Robbert zegt

  Kills?

 2. Rob zegt

  Ehm, klopt het dat je bij deze actie vrijkaarten kan winnen voor “The Stranger: Prey at Night”? Of is dat een foutje?
  Overigens is dit zeker een film die ik wil gaan zien. Goede trailer!

  1. Frank Mulder zegt

   Foutje, gefixed. Tnx 🙂

 3. Marten zegt

  Kaarten gewonnen zag ik vandaag. Deze gaan we van het weekend even verzilveren! Bedankt Frank!

 4. Marten zegt

  Net naar toe geweest met de gewonnen kaartjes. De film krijgt op imdb een niet al te hoog cijfer, dus de verwachtingen waren hiermee ook niet heel hoog, maar de film viel me helemaal niet tegen! De film was voorspelbaar maar het concept was wel leuk. Het einde vond ik ook leuk bedacht.
  Een aanrader om perse in de bios te gaan zien, maar zeker het kijken waard als deze op een streaming dienst gaat verschijnen!

  1. Frank Mulder zegt

   Goed om te horen dat je hebt genoten, had je wel het t-shirt aan? 😉

En wat vind jij?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.